Aihe: Resepti

Naattipesto »

Syksyllä on satokausi ja monenlainen ruoka on tuoretta ja herkullista. Naattipesto on parhaimmillaan loppukesästä ja alkusyksystä. Naattipeston paras puoli on, että siinä saadaan käyttöön sellainen ravinteikas osa tuoreista porkkanoista, jota yleensä ei ole tapana syödä.

Sämpylät vaivaamatta »

Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä ei ehkä kerro rauhantyöstä, mutta ahkera pasifisti voi kanavoida tarmonsa johonkin muuhun tähdelliseen, kun ruoka syntyy helposti. Ja kukapa ei rakastaisi tuoretta leipää?

Keittoa kaikille »

Tämä keitto kasataan suoraan lautasille, joten jokainen syöjä voi valita omat suosikkitäytteensä. Makoisa liemi paranee pitkällä keittämisellä tai seuraavan päivän tähteiden syöntiin.

Härkäpapu-kesäkurpitsapihvit »

Aina välillä ihminen tarvitsee hyvän pihvin ja tässä on sellainen. Ihmisen pihvin tarpeen ei tarvitse kiusata eläimiä ollenkaan tai rasittaa ympäristöä kohtuuttomasti, siksi pasifistisimmat pihvit valmistetaan palkokasveista.

Kaksi syksyistä risottoa kaurasta »

Syksyllä metsät ovat täynnä sieniä ja kesäkurpitsaakin on paljon saatavilla. Molempia kannattaa syödä, jos on mahdollisuus

Jasmiinikuohu eli kupliva jäätee »

Jasmiinikuohu sopii niihin tilanteisiin kun haluaa tarjoilla itselleen tai muille jotain erityisen raikasta ja juhlavaa.

Tofu-pinaattipiirakka »

Tofu-punaattipiirakka sopii kesäpiknikille tarjoiltavaksi sellaisenaan tai vaikka kesäisen salaatin kanssa.

Sienipasta »

Jos kaapista vielä löytyy menneiden kausien kuivia sieniä, on nyt erinomainen aika valmistaa niistä pastaa itselle ja kolmelle kaverille

Mantelikeksit »

Nämä mantelikeksiti taipuvat moneksi, sillä taitava täyttää ne macaroneiksi. Jälleen olemme valmistaneet erityisherkkua aiemmin viemäriin kaadetusta säilyketölkin liemestä.

Kauracookiet »

Kun on vuoden synkin aika, on joskus välttämätöntä valmistaa jotain vähän turhaa, mutta erityisen ihanaa

Pages

Subscribe to Aihe: Resepti